مدیر کل بهزیستی ایلام در دیدار با مدیر کل فنی و حرفه ای ایلام از همکاری ۲مجموعه برای پرورش و شناسایی استعدادهای جامعه هدف با هدف کسب مهارت و اشتغال در راستای طرح ملی "سلام" خبر داد.
به گزارش روابط عمومی بهزیستی ایلام، در این دیدار که با حضور معاونان دو مجموعه روز یکشنبه انجام شد، اداره کل بهزیستی ایلام متعهد به شناسایی ۴۰۰ نفر از جامعه هدف به منظور معرفی به اداره کل فنی و حرفه ای برای کسب مهارتهای مختلف شد.
به گفته وی، این اقدام در راستای طرح "استعداد یابی جامعه هدف بهزیستی" به عنوان یکی از پنج برنامه طرح ملی "سلام" در این استان اجرا می شود.
در حاشیه این نشست تفاهم نامه اجرای طرح شناسایی و پرورش استعداد ۴۰۰مددجوی جامعه هدف بهزیستی ایلام بین دو دستگاه منعقد و به امضا مدیران کل بهزیستی و فنی حرفه ای رسید.
طرح ملی "سلام" که همان «سلامت اجتماعی محلهمحور» است یکی ازطرح های نوین سازمان بهزیستی کشور بوده که با هدف استفاده از ظرفیت محلات و رفع مشکلات آنها تدوین و به فراخور آن طرح های مناسب در هر محله اجرا می شود.












نظر شما